Over ons

Ssang Su Kwan is een non-profit sportclub dat onder leiding staat van een erkend Haedong Kumdo instructeur.

Wij zijn een sportschool die het belangrijk vindt dat sport leuk moet zijn. Bij ons in de club hangt een leuke en gezellige sfeer waar we elkaar motiveren om vooruit te komen in de weg van het zwaardvechten.

 

Wij geven les in de traditionele Haedong Kumdo, de traditionele Haedong Kumdo is een oosterse zwaardkunde dat zicht focussed op de gevechten van één tegen meerderen. Bij ons leer je meer dan vormen, je leert gevechtstechnieken en situaties, het hanteren van een vlijmscherp zwaard waarmee je later al jouw technieken kunt uitvoeren. Hiernaast focussen wij ook op het snijden met een echt zwaard. Wij bieden meer dan het standaard Haedong Kumdo pakket.

 

Ssang Su Kwan is een sportclub met goede recensies en de trainers hebben vele jaren ervaring in het les geven van deze sport. Je krijgt bij ons een uitstekende begeleiding waarmee je op eigen tempo in de sport kunt groeien. Wij vinden het belangrijk dat mensen blijven sporten en bewegen, door te blijven sporten zit je lekkerder in je vel en voel jij je prettiger. Naast dat het gezond is moet sport natuurlijk ook leuk zijn en daar streeft Ssang Su Kwan naar. Iedereen krijgt de kans om op zijn of haar eigen tempo te groeien en zich te ontwikkelen. Elk persoon is anders en dat wordt bij ons gewaardeerd.

 

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles die geheel vrijblijvend is!

Naast een enkel zwaard leer je bij Ssang Su Kwan ook het gebruiken van twee zwaarden tegelijk.


Wat kunnen wij u bieden?

 

*Een traditionele vechtsport

 

*Een gevarieerde training en lesprogramma

 

*Een fysieke en mentale workout door het gebruiken van een zwaard

 

*Goede begeleiding

 

*De tijd om jezelf te laten groeien en ontwikkelen

 

*Een leuke en prettige sfeer tijdens de trainingen.

 

* Een sport voor jong en oud